ארבעה מתכונים מתוקים וקלים עם אבקת חלבון

ארבעה מתכונים מתוקים וקלים עם אבקת חלבון
נמאס לכם לשתות את אבקת החלבון כל יום באותה צורה? 
הנה כמה רעיונות המשלבים את אבקת החלבון בצורה קלה וטעימה: 

פנקייק חלבון:

מצרכים:
2 ביצים
60 ג קמח שיבולת שועל
חצי כוס חלב צמחי
קורט מלח
סקופ חלבון 
הכנה:
שופכים את כל המרכיבים היבשים לקערה, מוסיפים את השאר ומערבבים עם מטרפה. 
מחממים מחבת משומנת על אש בינונית ושופכים את הבלילה למחבת לעיגולים. לאחר שיוצאות בועות הופכים לצד השני.

בראוניז שוקולד חלבון 
מצרכים:
1 בננה מעוכה 
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית
2 כפות אבקת קקאו 
2 סקופ אבקת חלבון שוקולד 
1/2 כוס קמח שיבולת שועל 
1/4 כפית אבקת אפיה 
2 כפות דבש 
2 ביצים
הכנה:
מועכים את הבננה עם מזלג, מערבבים את כל המוצרים יחד. שופכים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה. אופים כ20 דקות על 180 מעלות.

עוגיות טחינה שוקולד צ'יפס וחלבון:
מצרכים:
1 כוס קמח כוסמין 
1/2 כוס סילאן
2 סקופים אבקת חלבון 
3/4 כוס טחינה גולמית 
1 כף שמן קוקוס
1 כפית שומשום 
1/4 כוס שוקולד צ'יפס מריר 
2 כפות מים קרים 

הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יוצרים כדורים קטנים. מסדרים על נייר אפייה ומכניסים לתנור ל8 דקות על 180 מעלות.

סופלה חמאת בוטנים ושוקולד 
1 ביצה 
1 כף חמאת בוטנים 
1 כפית סירופ מייפל 
1 סקופ אבקת חלבון שוקולד 
1/3 כפית אבקת אפייה 
1/3 כוס מים 
1 כפית תמצית וניל 
1 קוביית שוקולד מריר 

הכנה:
מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה, מעבירים לתבנית. מטביעים את קוביית השוקולד ומכניסים לתנור על 175 מעלות ל10-12 דקות.

למעבר לריכישת אבקות חלבון 
חזור למאמרים